Update i.v.m vorstperiode

8 februari 2021

Hallo schaatsliefhebbers,

Helaas maken de beperkingen in verband met het COVID-19 Virus een massale toestroom naar de ijsbaan onmogelijk omdat momenteel alle evenementen nog steeds verboden zijn. Het bestuur van IJsclub “Tenellaplas” heeft dan ook moeten besluiten om voorlopig de ijsbaan gesloten te houden.

We hopen natuurlijk allemaal dat we weer eens kunnen schaatsen op echt natuurijs en dan het liefst op het “vliegveld” in het duingebied. 

COVID-19 

3 december 2020

Helaas heeft IJsclub Tenellaplas ook te maken met de beperkingen welke zijn opgelegd vanwege het Covid-19 virus.Door deze beperkingen, worden er dit jaar geen lidmaatschapskaartjes rondgebracht.  En omdat het een jubileumjaar is, is het lidmaatschap voor het seizoen 2020/2021 gratis.  Het jubileumfeest, in verband met ons 65-jarig bestaan in februari 2021, moeten wij helaas verschuiven naar een latere datum. 

Blijf gezond en tot ziens!  

IJsclub Tenellaplas 60 jaar!

27 januari 2016

IJsclub "Tenellaplas" is op 23 februari 1956 opgericht, wat betekent dat de vereniging al zo'n 60 jaar bestaat. De ijsclub kent inmiddels een mooie en rijke historie en is een begrip in de regio. Waar het ooit begon, de Tenellaplas, zullen de meesten zich niet meer herinneren, maar zodra er over het vliegveldje wordt gesproken, dan heeft een ieder wel een herinnering paraat.

Van de voorzitter

17 december 2015

Ik ben er trots op om voorzitter van deze vereniging te mogen zijn. De ijsclub zit zo’n beetje in mijn genen en het was eigenlijk haast vanzelfsprekend dat ik ruim 10 jaar geleden het stokje van mijn vader overnam.

Meer lezen

© izicontent b.v.

Delen