Lidmaatschap IJsclub Tenellaplas

Met meer dan 1500 leden is IJsclub Tenellaplas uit Oostvoorne een van de grootste uit de omgeving. Het lidmaatschap kost slechts € 2,50 per jaar en dan heeft u het hele seizoen gratis toegang. Een bescheiden bijdrage voor het onderhoud van de baan en de materialen. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 1,50. Uiteraard zijn ook niet-leden van harte welkom op de ijsbaan. Bij de clubcaravan ter plaatse kunt u voor € 1,- een kaartje kopen om lekker te schaatsen. Eens per vijf jaar wordt er een gezellige feestavond met live-muziek georganiseerd voor alle leden van de ijsclub.

Aanmelden

Wilt u lid worden van de ijsclub? Vul dan uw contactgegevens in op onderstaand formulier. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging.

Versturen

© izicontent b.v.